This is it!

This is it!

Ik typ dit nu een paar dagen voordat Knock Knock Kids live zal gaan. En nu weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen. Het is namelijk bijna zover, mijn idee, mijn bedrijf (wat ik nog steeds heel gek vind klinken) is straks live. Je leest of ziet tegenwoordig zoveel verhalen, blogs, vlogs, tiktoks en weet ik het allemaal, dat je denk ik niet meer origineel kan zijn met een fantastisch verhaal. Wat ik eigenlijk wil vertellen is dat ik het ontzettend spannend vind en dat ik heel zenuwachtig ben hoe het straks zal worden ontvangen door jullie. Gaan jullie de spullen leuk vinden? Gaan jullie ook spullen kopen of alleen een paar bekenden of vrienden? Wat zijn jullie ervaringen? Kan ik straks jullie huizen wel vinden als ik het langs kom brengen? Ik zie mezelf namelijk al vier keer dezelfde rondjes rijden en twijfelen of ik nou bij het goede adres ben. Maar over dat laatste maak ik mij dan het minst zorgen. 

Mijn doel met Knock Knock Kids is altijd geweest om leuke items voor kinderen van goede kwaliteit naar het eiland te krijgen voor een betaalbare prijs. Ik heb hele leuke nieuwe merken gevonden die niet worden verkocht op het eiland, maar ook hele bekende merken ingekocht. Dus je zal ook zeker af en toe een bekend labeltje zien in de kleding of op een ander item. Maar ik ben een klein beetje van het gemak van de mensen uit gegaan. We zijn al zo druk met z'n allen. En dat het nou mijn passie is om uren over het internet te struinen naar een leuk shirt of schattig knuffeltje of coole boots voor de beste prijs, wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen dit graag doet. En ja, sommige items kan je ook zelf bestellen, maar dan heb je wel met een (lange) levertijd te maken en bij kleinere bestellingen vaak in verhouding hogere verzendkosten. Ik dacht hoe fijn is het als je iets leuks ziet, iets voor een betaalbare prijs en je hebt het binnen 24 uur in huis zonder verdere poespas. En dat op Curacao :) 

Waar Knock Knock Kids nog meer voor staat is eerlijkheid. De prijs is eerlijk, de omschrijving is eerlijk en ik zal er altijd voor waken dat dit zo blijft. Iedereen die mij kent zal mij denk ik ook zo omschrijven, ik ben altijd eerlijk, open en nuchter. En dat zal Knock Knock Kids ook zijn. Geen fantastische geschreven blogs, maar eerlijke verhalen over (eigen) ervaringen, verhalen van familie, vrienden of collega's op het eiland en andere trips and trucs voor jou als mama. Geen stiekeme verborgen kosten en de producten die je koopt kloppen gewoon. En ongetwijfeld zal er hier en daar eens een foutje staan, want ja ik ben wel een perfectionist, maar beslist niet perfect haha. Maar dat vergeven jullie mij vast. 

Samengevat Knock Knock Kids is recht door zee; leuke items voor de kids voor een goede, eerlijke prijs van goede kwaliteit en dat op het prachtige, zonnige Curacao! 

Ik hoop dat ik jullie blij worden van de items die te koop zijn. Ik sta open voor alle opmerkingen en vragen. Laat me weten als je items voor je kinderen mist op Curacao, want waarschijnlijk ben je niet de enige. En dan zal ik mijn best doen om ze hier voor een leuke prijs te krijgen. Voor nu wil ik jullie vooral heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn website en voor het lezen van mijn eerste blog. 

Liefs,

Nikki

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.