A fresh start of 2023

Alle feestdagen en alle 'decembergekte' zijn weer voorbij. Misschien zijn familie en vrienden weer naar huis. Rust en ritme komen langzaam weer terug. Tijd om dingen in huis aan te pakken! En wij helpen je graag een handje. 

Van baby- tot tienerkamer
Misschien wordt het nu eindelijk tijd om aan de babykamer te beginnen. Tijd vliegt voorbij en zo ga je van het ene moment dat jullie er net achter komen dat jullie een kleintje krijgen, naar de 20-weken echo om er achter te komen of het een jongen of meisje gaat worden. Dus wordt het nu ook hoog tijd om aan de babykamer te beginnen.

Of hebben jullie inmiddels een kleintje rond lopen en gaat dit opeens toch ook sneller dan je had gedacht en wil die kleine van jullie al uit haar of zijn babybedje kruipen? En is hij of zij eigenlijk wel toe aan de volgende stap, een mooie peuterkamer. 

Of lekker een nieuw jaar, nieuwe energie en tijd voor iets anders? Dat klinkt ook als een goed plan! Soms kunnen door kleine veranderingen, de kinderkamer er al compleet anders uitzien en worden ervaren door je kind. 

Hier volgen nu een aantal tips om jullie eigen mooie (nieuwe) baby-, peuter-, kinder- of tienerkamer te creëren voor je kind:

 • Behang
  We hebben prachtig (vlies)behang in ons assortiment van het merk Bibelotte. Een wandje behangen geeft de kamer een compleet nieuwe look. Of denk eens 'out of the box' en behang die kast die niet zo mooi meer is. Die wordt dan opeens het pronkstuk van de kamer. 
 • Bedden
  Op zoek naar een goed, kwalitatief bed voor de beste prijs. Zoek niet verder. Wij bieden bedden van het merk Bopita. Dit merk is ontzettend goed en mooi tegelijk. Een bed die tegen een stootje kan, niet gelijk uitzet als het wat vochtig wordt of gewoon mooi blijft. En ook prima nog een ronde mee kan naar een zusje of broertje. Van babybedjes, meegroeibedden, huisbedden, bedbanken, hoogslapers, stapelbeddeneenpersoonsbedden tot twijfelaars
 • Beddengoed
  Wat dacht je van een aanvulling van nieuw beddengoed? Een nieuw setje beddengoed ziet er zo heerlijk en fris uit. Deze zijn verkrijgbaar van wiegformaat tot 2-persoonsbedden en alles er tussen in. Het beddengoed bieden wij voor de beste prijzen aan voor goede kwaliteit. En uiteraard allemaal zacht, 100% katoen en ademend. 
 • Kleed
  Een mooi kleed in de kamer geeft ook zo'n ander gevoel gelijk. Je kind vindt het heerlijk om erop te spelen of lekker op te liggen. Wij hebben prachtige kleden in ons assortiment in allerlei soorten en maten. En yes, de meeste kleden kan je gewoon wassen. Dus ook bij ongelukjes, geen probleem gewoon de wasmachine in en het kleed is weer als nieuw. 
 • Opruimen
  Een opgeruimde kamer geeft rust. Voor jou, voor je kind, voor iedereen. We hebben diverse opbergzakken, opbergmanden en opbergkasten. Neem maar eens een kijkje. Of op zoek naar een mooie nieuwe (kleding)kast. Ook die hebben wij in ons assortiment.  
 • Kinderkamer accessoires
  Eigenlijk niet op zoek naar grote veranderingen? Maar gewoon een leuke accessoire in de kinderkamer. Dat kan natuurlijk ook. Zoals een nieuw kussen, of iets aan de muur of lieve knuffel of pop

Zoek je iets anders? Of heb je wat hulp nodig? Vraag het ons gerust. We helpen je graag verder.